gofair,Global Online Fair,GOFAIR,video marketing,multi-language,Multilingual,auto-translation marketing

 Albanian  Makinë lazer për shënim celularë 3d lazer metal gdhendës makina 20w 30wMobile shënuar makinë lazer 3d lazer lazer metal gdhendje makina 20w 30w


Standard Configuratio n:


1.Germany importuar SCANLAB skanim.
2.US importuar NORTH-SMITH lente.
3.Maxphotonics lazer me fibra.
4. Sistemi i kontrollit JCZ.
5. Pajisja me lehtësi për fokusim.

Karakteristika unike:


1. Makinë më të vogël dhe të lehta me dizajn unik dhe të zgjuar.
2.Desktop lazer shënuar, shenja të mëdha të sheshtë, dhe mund të shënohet në materiale të mëdha.
3.With & nbsp; tabelën e punës, duke vënë objektin lehtësisht.
4.Lifting column column stand, lëvizjen vertikale.
5. 3 në 1 power.Making 5v 15v 24v pushtet në një, duke kursyer hapësirën e makinës. & Nbsp;Ted Industry

Rm.189 Jinan Shandong China

Tel:86-13790895428

http://www.ajen.com


Share in All Languages

My Other Articles